Laat op Facebook
Wat je van ons vindt

 

Ga naar Facebook

Voor wie wij werken

 
Karin Kemmeren
Karin Kemmeren
07:12 10 Oct 19
Zeer kundig, klantvriendelijk en mooie prijzen
Robert van Deudekom
Robert van Deudekom
07:30 12 Jul 19
Na 2 jaar trillingen te hebben gevoeld en na 2 jaar van de ene naar de andere Bandenspecialist te zijn gereden rijdt ik na mijn bezoek aan van Dijk eindelijk in een heerlijk stille en comfortabele V70! Hun apparatuur is blijkbaar echt state-of-the-art. Vriendelijk, super service en een nette prijs.
Jimmy beam
Jimmy beam
14:27 22 Jun 19
Nooit meer na deze klote oplichters Breng me auto voor uitlijn vraag alleen netjes aan de man kunne jullie het deze keer goed doen want vorige 2 keer was het niet goed dus was hij blijkbaar op zn pik getrapt rijd me auto de brug op en meteen weer af met het verhaald je draag arm is niey goed waarop ik hem difect antwoord hele voor kant is los weggeweest 1000 kosten alles is vernieuwd dus lijkt me sterk dus hij wou me niet verder helpe vandaag toch weer oo de burg laten zetten en na kijke er was gwn niks aan de hand VUILE ROTTE KLOOTZAKKE OPLICHTERS
Jeroen van Gelswijk
Jeroen van Gelswijk
06:52 11 Jun 19
Super bedrijf, uitstekende klantenservice. Kom er graag!
rob landheer
rob landheer
06:55 08 Jun 19
Zeer goede service en weten waar ze over praten Denken mee met oplossingen voor iedere klant
willem wolberink
willem wolberink
07:45 24 May 19
Zeer snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel en deskundig, weten goed wat u auto nodig heeft
Maarten De Graaff
Maarten De Graaff
22:09 23 May 19
Weg laten gaan met kapotte katrol waarmee band onder de auto zit. Bij verhaal halen een arrogante reactie dat we dit zelf hadden gedaan terwijl het bedrijf de band eronder had gedraaid. Jmmr fouten maken mag, durf toe te geven
Karolina Grepka
Karolina Grepka
13:55 14 May 19
SUPER goed en snel geholpen.
bep weijtmans
bep weijtmans
17:59 13 May 19
Ze hebben hier veel banden ,en zeer deskundig personeel
V. Balan
V. Balan
22:31 22 Apr 19
Ik ben afgelopen maand weer langs geweest bij Van Dijk voor een setje nieuwe autobanden. Mijn oude banden waren versleten en dus aan vervanging toe. Ik had geen afspraak gemaakt, het was best druk en toch werd ik heel snel geholpen, liep genoeg personeel rond. Ik heb advies gevraagd aan de verkoper m.b.t. de nieuwe banden en ben akkoord gegaan met zijn voorstel. Ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb, de nieuwe banden maken veel minder lawaai in vergelijking met de oude banden en deze hebben voelbaar meer grip op de weg. Je kunt hier terecht voor autobanden reparatie, montage en balanceren. Veel bekende merken autobanden uit voorraad leverbaar. Je kan hier ook de winter of zomerbanden opslaan. Veel autobanden, mooie velgen en goedkoop. Behulpzaam personeel en snelle banden service. Fijn, ondanks dat het druk was, dat ze de tijd nemen om mee te denken. Opnieuw heel tevreden, hier kom ik heel graag terug. Een reviewer met passie voor fotografie.
Frank van de Rijdt
Frank van de Rijdt
18:34 15 Apr 19
Hoe houd ik mijn klanten tevreden? Dit is de vraag van veel ondernemers. Hier weten ze het, service, kwaliteit en prijs daarom geef ik 5 sterren, ga zo door.
Jurgen Brants
Jurgen Brants
20:51 03 Mar 19
Goede prijs kwaliteit en heel goede service
Frank van Dongen
Frank van Dongen
17:27 01 Mar 19
Zoals altijd: super service met persoonlijke touch.
Sebastian Leszczynski
Sebastian Leszczynski
17:09 28 Nov 18
Banden gekocht via oponeo.nl en een afspraak gemaakt voor installatie via de website van van Dijk. Weigerde te installeren zonder geldige reden (hij zei dat hij niet met oponeo.nl zal werken). Bovendien weigerde ik me mijn banden te geven waar ik al voor betaald had. Moest wachten tot hij banden terugstuurde naar oponeo.nl dan stuurden ze deze naar mijn privé-adres. Ongemanierd en arrogant.
Gabri Van Dijk
Gabri Van Dijk
16:23 21 Aug 18
In uitlijnen zijn ze een van de goedkopere in Tilburg. Velgen, banden en alles wat erbij hoort is hier te krijgen of te bestellen. Vriendelijke mensen, in voor een praatje en je kunt meekijken tijdens de reparaties. Goed garagebedrijf en niet omdat ik toevallig dezelfde achternaam heb😉
John van Poppel
John van Poppel
22:28 16 Aug 18
Ik kom al heel erg lang bij van Dijk Autobanden, simpelweg omdat ik erg tevreden ben over de prijs- kwaliteit verhouding en omdat ze eigenlijk alleen doen waar ze echt verstand van hebben: autobanden en uitlijnen. Vandaag hebben ze me net voor sluitingstijd uit de brand geholpen nadat ik ineens een lekke band had met een auto waar tegenwoordig geen reserveband meer in ligt. Een telefoontje was genoeg om een reservewiel klaar te laten maken, ik kon ook de krik lenen. Met mijn buurman deze spullen even gehaald en het wiel gewisseld, daarna met mijn auto terug om e.e.a. definitief te laten herstellen. Alles binnen 1,5 uur opgelost voor een erg schappelijke prijs. Ouderwetse service die ik zelden meer zie!
Maurice Neuféglise
Maurice Neuféglise
18:11 19 Jul 18
Vandaag eindelijk het verhaal gehoord waarom ik al 100.000 km ellende heb met mijn auto en banden (wat mijn garage mij allang had moeten vertellen maar tot op heden nooit heeft gedaan.) Prima advies, snel reactie op mijn aanvraag per mail en aandacht. Top!
Bekijk alle beoordelingen