Laat op Facebook
Wat je van ons vindt

 

Ga naar Facebook

Voor wie wij werken

 
Gabri Van Dijk
Gabri Van Dijk
16:23 21 Aug 18
In uitlijnen zijn ze een van de goedkopere in Tilburg. Velgen, banden en alles wat erbij hoort is hier te krijgen of te bestellen. Vriendelijke mensen, in voor een praatje en je kunt meekijken tijdens de reparaties. Goed garagebedrijf en niet omdat ik toevallig dezelfde achternaam heb😉
John van Poppel
John van Poppel
22:28 16 Aug 18
Ik kom al heel erg lang bij van Dijk Autobanden, simpelweg omdat ik erg tevreden ben over de prijs- kwaliteit verhouding en omdat ze eigenlijk alleen doen waar ze echt verstand van hebben: autobanden en uitlijnen. Vandaag hebben ze me net voor sluitingstijd uit de brand geholpen nadat ik ineens een lekke band had met een auto waar tegenwoordig geen reserveband meer in ligt. Een telefoontje was genoeg om een reservewiel klaar te laten maken, ik kon ook de krik lenen. Met mijn buurman deze spullen even gehaald en het wiel gewisseld, daarna met mijn auto terug om e.e.a. definitief te laten herstellen. Alles binnen 1,5 uur opgelost voor een erg schappelijke prijs. Ouderwetse service die ik zelden meer zie!
Maurice Neuféglise
Maurice Neuféglise
18:11 19 Jul 18
Vandaag eindelijk het verhaal gehoord waarom ik al 100.000 km ellende heb met mijn auto en banden (wat mijn garage mij allang had moeten vertellen maar tot op heden nooit heeft gedaan.) Prima advies, snel reactie op mijn aanvraag per mail en aandacht. Top!
Bekijk alle beoordelingen